Wie ben ik?

Write@Shape staat letterlijk voor ‘schrijven op vorm’. Iets vloeiender heet dat: teksten op maat. In alle mogelijke vormen en lengtes. Voor artikels, persberichten, brochures, websites, jaarverslagen en boeken. Als het maar gaat om spelen met taal en op die manier een duidelijke, coherente boodschap brengen. Die het juiste publiek aanspreekt. En uw noden dus helemaal invult.

Taal inspireert, prikkelt, fascineert. Serieus als het moet, speels als het kan. Copywriting, op maat gesneden van uw doelgroep. Met de puntjes op de i, zonder aan overacting te doen. Omdat de essentie soms geen nood heeft aan tierlantijntjes.

Achter het klavier van dit tekstbureau zit Bart Vancauwenberghe. Eén man. Niet meer, niet minder. Zonder de pretentie de waarheid in pacht te hebben. En daarom, in functie van de opdracht, eventueel wel omringd door competente partners: websitebouwers en communicatiespecialisten. Het maakt dat u eigenlijk voor iedere tekst of communicatieproject bij ons terecht kan.

Dus: Write@Shape, zodat uw tekst in topvorm zit.

Creatieve copywriting

Natuurlijk verkoopt uw bedrijf de beste producten. Of biedt het uitstekende diensten op maat aan. Maar: wéét uw publiek dat wel? Leidt hun zoektocht naar dringende oplossingen wel naar u?

Investeren in naambekendheid is daarom van cruciaal belang. Via inspirerende brochures, prikkelende websites of spitsvondige publireportages.

Lees meer...

Dynamische journalistiek

Informeren is de essentie van een goed artikel. Over het A tot Z van een goede onderneming, een specifieke branche, een nieuwe nichemarkt. Write@Shape start telkens vanaf nul, om duidelijk en kernachtig de informatie over te maken aan het publiek. Maakt niet uit of het gaat om een persbericht, een doorgrondende reportage of een uitgebreid dossier. Beknopt, of ieder detail zorgvuldig uitspittend.

Lees meer...