Journalistiek

Journalistiek met een grote J

Informeren is de essentie van een goed artikel. Over het A tot Z van een goede onderneming, een specifieke branche, een nieuwe nichemarkt. Write@Shape start telkens vanaf nul, om duidelijk en kernachtig de informatie over te maken aan het publiek. Maakt niet uit of het gaat om een persbericht, een doorgrondende reportage of een uitgebreid dossier. Beknopt, of ieder detail zorgvuldig uitspittend. Dynamisch, maar met het volste respect voor journalistieke deontologie. En tegen de vooropgestelde deadline, dat spreekt.

Een blanco blad hoeft evenwel niet steevast het uitgangspunt te zijn. Het boetseren van geschreven teksten binnen het passende kader is ook mogelijk. Omdat eindredactie nu eenmaal een essentieel onderdeel van het vak is. Zodat de lezer nog beter begrijpt waarover het gaat en hij of zij de tekst geen drie keer hoeft te lezen om de boodschap te vatten.

Daarnaast wiedt Write@Shape met alle plezier het laatste onkruid uit een tekst. Zodat ieder addertje, via vakkundige tekstcorrectie, van onder het gras verdwijnt. Omdat dt-fouten, spellingsblunders en grammaticale onjuistheden nu eenmaal geen plaats hebben in een tekst op maat.